Retourneren

Wilt u meer informatie over uw bestelling bij Kieke-Boe.nl, de collectie of heeft u andere vragen en/of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@kieke-boe.nl

Voor Bestellingen uit Edam-Volendam, zie info onderaan deze pagina. 

Retourneren:

Bij online bestellen kan het voorkomen dat producten niet aan uw verwachtingen voldoen, daarom is het altijd mogelijk om een product te ruilen of retourneren.

De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

Artikelen dienen:

  1. ongedragen en onbeschadigd te zijn.
  2. ongewassen te zijn.
  3. niet door u hersteld te zijn (of een poging daartoe).
  4. U heeft de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies opgevolgd.

De kosten van het retour zenden van een artikel zijn te allen tijde geheel voor rekening van de klant, tenzij anders wordt overeengekomen. U dient de retourzending correct te verpakken, voldoende te frankeren en te versturen o.v.v. het retournummer, anders wordt het pakket niet door ons in ontvangst genomen en dus niet gecrediteerd.

Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan, kan de zending als retour geaccepteerd worden.

Wij willen u vragen om uw pakket aan te melden via info@kieke-boe.nl, zodat wij weten dat uw pakket naar ons onderweg is en wij u retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Pakketjes mogen via brievenbus post of via pakket post aan ons geretourneerd worden.

Bij ons geldt – Niet goed? Geld terug! (als aan bovenstaande verwachtingen voldaan is)

Retour Edam-Volendam

Mag aan de deur gebracht worden – Iedere avond tussen 19:00 en 21:00 uur, toch liever op een ander tijdstip terug brengen, neem dan even contact op via info@kieke-boe.nl, 0622470834 of via prive bericht op Facebook.

Bestellingen Edam-Volendam

Komt u uit Edam-Volendam en wilt u de kleding eerst even passen of zien? kies dan voor betalen bij ophalen of vooraf overmaken. Wij komen de bestelling dat bij u aan de deur brengen en kunt u de kleding eerst even rustig passen. De kleding naar wens?! dan ontvangt u van ons de rekening van de bestelde kleding. Kleding niet naar wens? Dan brengt u de kleding weer netjes terug en annuleren wij de bestelling.

voor vragen neem contact op via 0622470834 – info@kieke-boe.nl